Despre

despre

Picon Training Center

Cursuri de perfectionare acreditate

Fără a greși putem spune cu mândrie că suntem continuatorii primului centru de profil de pe piața românească. Cu o bogată experiență în domeniul instruirii și perfecționării adulților, Picon Training Center este o unitate de învățământ ce prestează servicii de formare profesională în diverse domenii de activitate.

Toate cursurile desfășurate au avizul Ministerului Educației și Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, fiind recunoscute la nivel național. Fiecare curs în parte are suport de curs, care conține bibliografie, legislație, exerciții demonstrative, precum și teste de evaluare. Cursurile se desfășoară atât la sediul firmei, cât și la cel al beneficiarului.

Cartea noastră de vizită o reprezintă miile de cursanți care au trecut pragul centrului nostru. Firma noastră este recunoscută pentru calitatea cursurilor oferite de o echipă de profesioniști care îmbină cunostințele excelente în domeniu cu o pregătire didactică și cu o experiență acumulată de-a lungul timpului.
În cadrul firmei noastre au fost școlarizați angajați ai Academiei Române, din diferite societăți comerciale, bănci, spitale, policlinici, unități de învățământ, cadre ale Administrației și Internelor, cadre didactice, precum și elevi și studenți. De asemenea au fost școlarizate și persoane cu dizabilități prin Fundația Motivation, diferite asociații și ONG-uri.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATĂ !

Pentru recunoașterea internațională a diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (țări nesemnatare ale Convenției de la Haga).

În vederea aplicării apostilei sau a supralegalizării de către organele competente este necesară verificarea autenticității diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale.

Cursuri formare profesionala

Stiri Articole

Despre singuratate

Despre singuratate: Unele persoane cand se simt triste si singure, par ca poarta niste ochelari care distorsioneaza realitatea - ochelarii cu lentile...

Vezi detalii →

Asertivitatea

Asertivitatea contribuie la mentinerea echilibrului interior, la exprimarea a ceea ce ne dorim si la cultivarea unor relatii interpersonale agreabile....

Vezi detalii →

Dependența de telefon

Ce înseamnă să fii dependent de telefon? Oare faptul că utilizezi telefonul pentru rezolvarea anumitor sarcini înseamnă a fi dependent? Cum iți dai...

Vezi detalii →

Workaholism

Ești workaholic? Iată din ce motive ai nevoie de un echilibru atât în plan profesional cât și în plan personal! De-a lungul a...

Vezi detalii →

Depășirea eșecului

Eșecul este des întâlnit în viața fiecăruia dintre noi, experimentând sentimente de angoasă și uneori rușine. Este important în ce fel privești...

Vezi detalii →

De ce noi?

De ce Picon? Pentru că vei alege calitate, seriozitate, profesionalism !!! Pentru că avem oferte promoționale în fiecare lună !!! Nu trebuie decât să urmărești pagina noastră www.cursuri-picon.ro și să iți alegi cursul dorit !!!

Pentru că în școala noastră cursanții sunt susținuți în activitățile lor! Le oferim program flexibil de participare la cursuri, cu posibilitatea de a recupera orele la care nu au putut ajunge la cursuri, la alte serii de curs.

Pentru că ne găsești într-o locație ultracentrală, zona Piața Unirii !!!

Pentru că avem discuții deschise la curs, suntem dornici să vă împărtășim cunoștințele și experiența noastră, învățând unii de la alții !!!

Pentru că la Picon cursanții se întorc cu plăcere pentru a face și alte cursuri! Vin la cursuri copiii celor care erau cursanții școlii noastre acum mai bine de 20 de ani !!! Avem vouchere de reducere acordate clienților fideli !!!

Ne place ceea ce facem și îți vei aminti cu drag de orele petrecute la curs și ... mai ales de oamenii de aici!

Ce spun clientii nostri

Testimoniale