Acreditari

Acreditari

Picon Training Center

Acreditari

Toate cursurile organizate de Centrul de Instruire PICON sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, fiind recunoscute la nivel național și internațional.

CERTIFICATELE DE ABSOLVIRE AU VALABILITATE NELIMITATA !!!

Pentru recunoasterea internationala a diplomelor, certificatelor de calificare profesionala, certificatelor de competente profesionale obtinute in Romania este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga). In vederea aplicarii apostilei sau a supralegalizarii de catre organele competente este necesara verificarea autenticitatii diplomelor, certificatelor de calificare profesionala, certificatelor de competente profesionale.

Verificarea autenticitatii se face de catre institutia emitenta.

- Pentru verificarea autenticitatii certificatelor de competente profesionale eliberate de centrele de evaluare autorizate de ANC trebuie sa va adresati Directiei standarde ocupationale, calificari si atestare din cadrul Secretariatului Tehnic al ANC.

- Pentru verificarea autenticitatii certificatelor de calificare si de absolvire obtinute in urma cursurilor de formare profesionala trebuie sa va adresati comisiei judetene care a autorizat furnizorul de formare profesionala.

Programul de eliberare a diplomelor pentru cursuri acreditate

Miercuri: 16:00 - 19:00
Vineri: 9:00-12:00

Certificatele de absolvire au valabilitate nelimitata, titularul certificatului de absolvire fiind rugat sa prezinte un act de identitate.

Certificatele de absolvire se elibereaza pe baza actului de identitate, dupa absolvirea unui curs acreditat.