Testimoniale

M. Tiberiu

Mă bucur de faptul că Picon Training Center mi-a fost, îmi este și va fi partenerul meu de instruire! Am urmat cursurile de Contabilitate și cel de Expert fiscal și voi accesa la începutul anului și alte cursuri.

Formatorii, îmbinând cunoștințele și experiența din domeniul specific, cu pregătirea didactică, au reușit să-mi transmită cunoștințele necesare pentru susținerea exemenelor, dar, mai important, aplicarea efectivă a cunoștințelor dobândite, în activitatea profesională.

Doresc să mulțumesc "d-nei Mihaela”, care abordează cu multă considerație fiecare cursant, manifestând mult profesionalism dar și foarte multă înțelegere, identificând soluții optime pentru fiecare situație apărută!

Mulțumesc totodată și guvernanței societății pentru profesionalismul cu care identifică, ca un adevărat "PICON/picamer” cursurile "de actualitate”! LA MULȚI ANI întregului colectiv al Picon Training Center!


S. Claudia

Am avut numai lucruri noi de invatat deoarece am avut un profesor extraordinar. Am invatat lucruri care o sa-mi foloseasca pe viitor. Sper sa apeleze din ce in cemai multa lume la acest curs deoarece au multe lucruri de invatat. Am venit cu multa placere la acest curs datorita doamnei Mihaela. Iti transmite o stare pozitiva si inveti din placere. Va multumesc enorm!


Badita Mirela

Cursul acesta m-a ajutat sa-mi redobandesc increderea in mine, datorita faptului ca profesorul cursului m-a incurajat si a avut rabdare sa-mi explice pana am inteles. Aici mi-am cunoscut colegii, care mi-au aratat ca exista si persoane gata sa te ajute oricand, dezinteresat. Pentru mine, pentru ceilalti colegi, cursul acesta reprezinta un nou inceput. Profesoara face parte din categoria oamenilor care-si fac meseria cu placere si ne-a impartasit cu multa daruire toate cunostintele ei, facandu-ne s-o apreciem si sa invatam cu placere tot ce ne-a predat. La sfarsitul cursului, ma simt increzatoare in fortele mele pentru ca toate lucrurile pe care le-am invatat aici stiu ca imi vor folosi si ma vor ajuta in viata. Desi cand am venit nu credeam ca voi invata atatea lucruri, acum sunt mandra de mine si recunoscatoare d-nei Mihaela careia ii datorez acest lucru. Sunt multumita ca am fost la acest curs si intotdeauna o sa-mi aduc aminte cu placere de timpul petrecut aici, alaturi de toata grupa.


Negreanu Catalina

Impresiile legate de acest curs efectuat la Picon sunt foarte bune, deoarece in perioada in care am invatat teoria despre calculator am efectuat si practica; acest lucru este foarte bun, ca-ti ramane foarte bine intiparit in minte. Metoda de predare a d-nei Mihaela Buica este excelenta si stie cum sa-ti dea incredere in ceea ce faci. Sa aiba putere si sanatate sa investeasca cat mai mult in Picon.


Mosescu Adriana

Am venit la acest curs din nevoia de a invata tehnica folosirii calculatorului, un obiect de studio foarte nou pentru mine. Pe toata perioada cursului am acumulat cred eu destule cunostinte pentru a ma descurca la un nivel mediu. Foarte mult m-au ajutat sfaturile doamnei Mihaela Buica care este un pedagog foarte bun si il recomand si la alte persoane. Cred ca am invatat ceva care o sa-mi foloseasca, dar trebuie sa exersez.


Niculae Cristiana

Impresiile legate de acest curs sunt foarte bune. Sunt foarte multumita in special de d-na Mihaela Buica care se face foarte bine inteleasa de toti participantii la curs si isi da foarte mult silinta ca toti cursantii sa plece dupa acest curs cu suficiente cunostinte pentru a utiliza calculatorul. Am venit la acest curs cu multa placere si drag.


Militaru Ion Mihai

In primul rand am apreciat faptul ca profesorul de curs a avut rabdare sa explice fiecaruia in parte notiunile neintelese. Am avut ocazia de a lega relatii de prietenie cu persoane cu care nu mai vorbisem pana atunci. Am invatat lucruri care sigur ma vor ajuta in viitor. Acest curs m-a facut sa realizez ca nu conteaza faptul ca pornim de jos ci faptul ca putem ajunge mult mai sus muncind impreuna! A fost frumos, a fost util, dar cel mai mult mi-a placut navigarea pe Internet, orizontul deschis de el. Am invatat mult mai multe lucruri decat cele stiute pana la un moment dat in Excel si PowerPoint. Am luat pulsul acestui curs de calculatoare si am constatat ca oamenilor le place sa desfasoare activitati de grup, sa schimbe impresii, sa se impulsioneze unii pe altii, sa socializeze. Calculatorul are binefacerile lui si trebuie sa il folosim ca sa usuram munca. La sfarsitul programului de pregatire am avut o satisfactie personala prin observarea progresului dobandit de cursante in ceea ce priveste utilizarea calculatorului si a programelor prevazute in suportul de curs, in special Word si Excel. De asemenea am fost multumit de rezultatele obtinute la evaluarea cursului.


Balta Ionel

Am venit la acest curs din nevoia de a invata ceva cu totul nou pentru mine (calculatorul). La primul curs imi era putin teama dar pe parcurs modul de predare al doamnei Mihaela Buica s-a dovedit a fi unul cu adevarat profesionist, adica multa rabdare, calm si atentie oferite tuturor cursantilor. Din punctul meu de vedere, cursul oferit de S.C. PICON TRAINING CENTER este unul foarte reusit si de mare calitate ce ar trebui urmat cu toata increderea de toti cei ce au nevoie. Va multumesc doamna Mihaela pentru ca sunteti o profesoara si o prietena cu adevarat si nu cred ca este doar parerea mea.


Serban Angela

Sunt usor trista ca am incheiat cursurile. Am avut un colectiv superb, o profesoara extrem de comunicativa, pregatita si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. M-am simtit ca intr-o familie, m-am simtit respectata si apreciata, unde sa mai pun faptul ca mi-am imbunatatit considerabil gramatica si vocabularul. Multumesc PICON pentru clasa minunata de engleza, multumesc profei Miha pentru increderea si rabdarea acordata, multumim pentru toate lucrurile minunate si utile pe care le-am asimilat aici. O sa-mi fie dor!


Bucur Ileana - Mihaela

Multumesc pentru sprijin, pentru incredere, pentru rabdare si nu in ultimul rand pentru faptul ca m-ai ajutat sa-mi depasesc nivelul la care nu visam. Mi-as dori sa repet cursul doar pentru simplul fapt ca mediul si atmosfera sunt de admirat. Pupici by Miha!!!


Constantin Anda

Venirea la centrul  PICON a fost o alegere inspirata. Dna Mihaela, un profesor excelent, dedicat, care te face sa te simti ca facand parte dintr-o familie mare. Nu m-am asteptat sa invat engleza intr-un timp atat de scurt si ma bucura gandul ca pot conversa corect gramatical in limba engleza. Sincere multumiri si respect maxim doamnei profesor. Daca va doriti sa invatati engleza, alegeti centrul Picon. Pe langa acumularea de cunostinte ale limbii va veti alege si cu prieteni dragi.