Articole / Noutati

featured project

Creaza un magazin online custom pentru a genera mai multe vanzari

Crearea și gestionarea unui magazin online personalizat poate aduce o serie de beneficii semnificative în ceea ce privește reducerea costurilor pe termen lung pentru afacerea dumneavoastră. Iată câțiva pași importanți pentru a crea un magazin online custom de succes care să genereze mai multe vânzări:

articol complet

featured project

Cum sa iubesti (si) ziua de LUNI

Stim cu totii cat de dificil este inceputul de saptamana. Daca nu ar fi asa, nu ar fi atatea zicale si bancuri pe seama zilei de luni.

articol complet

featured project

Care sunt semnele unei relatii toxice?

Care sunt semnele unei relatii toxice? Relatiile nu sunt toxice de la inceput, ci pe parcurs apar anumite situatii si evenimente care duc la disfunctionalitati si neintelegeri in viata cuplurilor.

articol complet

featured project

Autocriticismul: 10 argumente sa renunti la el

Viata este simpla. Faptul ca noi alegem sa o complicam dezechilibreaza armonia. Noi suntem proprii persecutori, ne scufundam in griji, critici, remarci, cuvinte greu de acceptat. Iata ce ai putea face sa devii mai multumit si mai prietenos cu tine insuti:

articol complet

featured project

Accesele de furie si modalitati de descarcare

Furia este un sentiment, o emotie pe care cu greu o poti controla, deoarece este coplesitoare, este dificil de pus in cuvinte ceea ce este simtit.

articol complet

featured project

Despre singuratate

Despre singuratate: Unele persoane cand se simt triste si singure, par ca poarta niste ochelari care distorsioneaza realitatea - ochelarii cu lentile cenusii

articol complet

featured project

Cum sa ne dezvoltam inteligenta emotionala

Prin inteligenta emotionala intelegem faptul ca noi oamenii invatam sa ne cunoastem emotiile si trairile, sa le intelegem si sa le gestionam in relatie cu cei din jurul nostru.

articol complet

featured project

Asertivitatea

Asertivitatea contribuie la mentinerea echilibrului interior, la exprimarea a ceea ce ne dorim si la cultivarea unor relatii interpersonale agreabile.

articol complet

featured project

Dependența de telefon

Ce înseamnă să fii dependent de telefon? Oare faptul că utilizezi telefonul pentru rezolvarea anumitor sarcini înseamnă a fi dependent? Cum iți dai seama că o persoană dezvoltă o dependență de telefon?

articol complet

featured project

Simti ca nu mai poti face fata stresului? Iata cum il poti combate:

Stresul este un fenomen psihosocial cu care se confrunta fiecare persoana intr-un moment dificil din viata. Sarcinile dificile, greu de dus la bun sfarsit ii genereaza persoanei un nivel ridicat de stres. Acesta aduce dupa sine simptome ca: dureri de cap, ameteli, palpitatii, insomnii, greturi, caderea parului, ruperea unghiilor, precum si stari de tristete, de neputinta, iritabilitate, frica, teama, anxietate. Stresul este o stare de tensiune, muschii corpului fiind incordati, aparand disconfortul.

articol complet

featured project

Workaholism

Ești workaholic? Iată din ce motive ai nevoie de un echilibru atât în plan profesional cât și în plan personal! De-a lungul a mai bine de trei decenii, workaholismul a devenit un termen binecunoscut, folosit pentru a descrie indivizii dependenți de muncă. Pentru publicul larg, workaholismul este sinonim cu multe ore de lucru astfel, un dependent de muncă tipic este motivat de o unitate internă puternică, care nu poate rezista decât factorilor interni sau contextuali.

articol complet

featured project

Depășirea eșecului

Eșecul este des întâlnit în viața fiecăruia dintre noi, experimentând sentimente de angoasă și uneori rușine. Este important în ce fel privești eșecul, deoarece mulți dintre noi tindem să îl simțim ca pe ceva negativ care ne face să fim slabi în fața altor oameni, însă există și o altă modalitate, și anume, să privești eșecul ca pe un feedback, ca pe o experiență din care ai de învățat. Iată 3 lucruri pe care să ți le spui mental și în care străduiește-te să crezi, pentru a depăși „eșecul” și sentimentele de angoasă:

articol complet

featured project

6 modalitati de a fi un bun lider

Cheia succesului pentru a fi un bun lider este capacitatea de a gestiona și organiza activitățile celorlalți într-un mod eficient și tolerant. Liderul apare ca fiind o persoană care dispune de un ansamblu de trăsături care îi asigură autoritatea și succesul în activitatea desfășurată. Eficiența conducerii se va datora modului de a lua decizii, felul în care liderul atinge scopurile propuse și a gradului de înțelegere și interpretare a comportamentelor celor pe care ii ghidează.

articol complet

featured project

De ce sa absolvi cursuri de resurse umane

Ai terminat facultatea de psihologie si vrei sa intocmesti, implementezi si gestionezi documentele ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie? Vrei sa te ocupi de facilitarea relatiilor dintre angajati si angajatori? Vrei sa te ocupi de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza sa fie angajat? Primul pas spre a iti indeplini dorintele este sa te inscrii la curs de inspector resurse umane.

articol complet

featured project

Cursuri calificare profesionala avantaje

Vrei o profesie noua si nu stii ce sa alegi? Vrei sa faci un curs de calificare profesionala si dupa sa incepi sa lucrezi imediat? Vrei sa ai asigurata ziua de maine?

articol complet