Articole Noutati

Articole Noutati

Avantaje curs Consilier pentru Dezvoltare Personala

In ultima vreme, am gasit tot mai multi formatori care predau acest curs. Unii dintre ei, au ales sa predea acest curs la preturi care nu au nici o legatura cu realitatea. Pentru a preda acest curs, la cele mai inalte standarde, in primul rand alege sa te respecti pe tine. Cum faci asta? Inveti tu, te dezvolti, cresti organic si investesti in tine. Avand toate aceste premise, cum ai putea sa predai acest curs cu tarife simbolice?

Nu cred in preturile exorbitante, nu cred in prestatia unor traineri care predau cu preturi neglijabile.

De ce ai alege acest curs la Picon, cu mine, Diana Simona Raceala?

Sa-ti spun cum ma pregatesc eu pentru intalnirea cu tine…
Parcurgerea unui singur curs sau finalizarea unei facultati nu duce catre adaugarea de competente in portofoliul tau. Pot fi primii pasi. Urmeaza multi altii, daca vrei sa ai ceva de spus in fata oamenilor. Si sa spui bine.

Cand sunt in fata ta, sunt acolo pentru tine si nu pentru mine. Fiecare participant asteapta raspuns la intrebari. Este treaba mea, ca formator/ trainer/ consilier sa fiu acolo pentru tine.

In fiecare zi citesc, sunt mereu in legatura cu cele mai noi informatii, cursuri (care imi folosesc), selectez informatiile, le trec prin filtrul meu, selectez cursurile la care merg, trainerii. Eu, personal, am saptamanal sedinta de analiza personala in care imi inteleg aspecte din viata mea.

Din respect pentru fiecare participant la cursurile mele, eu ma pregatesc continuu cu cei mai buni in domeniu.

Nu cred in cursurile si promisiunile de rezolvare a solutiilor in doi pasi. Cred in comunicare si rabdare si perseverenta. Cred in oamenii care isi doresc schimbarea. Si care lucreaza la dezvoltarea lor. Cred in perspectiva holistica – principiul care trateaza omul ca un intreg.

Sa fie o intamplare faptul ca am ales sa fiu consilier integrativ? Si ca formarea in psihoterapie este integrativa? Si ca yoga pe care o practic este integrativa?
Cred cu putere ca cel care vrea sa se schimbe, poate. Si omului ii este cu putinta totul insa nu totul ii foloseste.

De ce cu mine?
Pentru ca vei obtine claritate, instrumente de lucru concrete, materiale de lucru consistente, experienta, raspunsuri la intrebarile tale, energie pozitiva.

Gasesti toate beneficiile:
curs consilier dezvoltare personala

Ce spun clientii nostri

Testimoniale