Testimoniale

A.N.

Personal sunt foarte mulțumită de programa, modul de desfățurare și formatorul cursului de Contabilitate.

Până în prezent am asimilat toate informațiile oferite de formator, sprijinul acordat de către acesta fiind foarte important ăn acest proces.

A.N.


G.V.

Contabilitatea este un domeniu fascinant pe care l-am descoperit în urma înființării unei societăți comerciale al cărei administrator sunt. Primele noțiuni le-am căpătat atunci când am fost nevoită să-mi întocmesc contabilitatea primară la propria mea firmă.

Ulterior în urma extinderii activității, mele personale, am fost nevoită să apelez la aceste cursuri de contabilitate primară în prealabil, ulterior m-am hotărât să continui cu cele de contabilitate financiară computerizată și fiscalitate.

Nu am avut cunoștințe de specialitate, dar sper să-mi însușesc noțiunile prin care să pot folosi ceea ce primesc ca și informație la acest curs. Mai am multe de învățat, colectivul este mai mult decât în regulă, iar doamna profesoară este foarte înțelegătoare și manifestă foarte multă răbdare.

V.G.


R.L.

Vă mulțumesc pentru profesionalismul de care ați dat dovadă pe toată perioada cursului.

Voi recomanda și altora școala dumneavoastră.

Cu mult respect, R I., Câmpulung-Muscel, curs Administrator de Condominii

 

 


F.M.

Mulțumesc din suflet pentru tot ce am învățat la cursurile dumneavoastră. Am urmat cursul de operator calculator si inspector resurse umane.  La nici două săptămâni după absolvire, m-am angajat mulțumită cursurilor. Profesorii au fost foarte profesioniști si au răspuns la orice nelămurire au avut cursanții. Comunicarea cu centrul a fost una foarte bună, orice întrebare am adresat mi s-a răspuns prompt și clar. Felicitări pentru tot ceea ce faceți și vă recomand cu căldură tuturor! 

 


R.R.

Am participat la cursul de “Consilier dezvoltare personala” tinut de Diana Niculescu si sunt foarte recunoscator pentru experienta avuta si cele primite in cadrul sesiunilor online. Experienta ei de psihoterapeut, calmul si vocatia profesionala cu care a condus cursul au fost ingredientele care au integrat perfect suportul de curs cu dinamica grupului de participanti.

Am primit un bogat material care sa poata fi folosit atat in studiul individual cat si in transformarea individuala sau a celor pe care ii consiliezi. Chiar daca s-a urmat o structura conducatoare, Diana a stiut sa permita fiecaruia sa se exprime, sa intrebe, si sa primeasca raspunsuri de la indrumator sau participanti. In acest fel, experientele fiecaruia au fost impartasite cu ceilalti si propriile intelesuri s-au schimbat, s-au intarit sau au contribuit la cresterea celorlalti. Atmosfera a fost placuta si orice posibila asperitate emotionala si credinta de nezdruncinat pe care ai fi putut sa o ai, sau temperamentele fiecaruia si-au gasit locul firesc, fara manifestari extreme, in dinamica si spre beneficiul intregului grup. In acelasi timp, cursul a fost si un prilej de autocunoastere si transformare personala. Desi online (sau poate tocmai de aceea?) cursul a fost foarte interactiv, nesimtind nici un moment distanta fizica. Nu intamplator si nu in ultimul rand, am cunoscut un grup de oameni cu pregatiri si vieti foarte diferite, dar cu preocupari asemanatoare, cu care am rezonat si pe care imi va face placere sa ii intalnesc si ulterior.

Multumesc! 

 


I.P.

Mie mi-a placut cursul din toate punctele de vedere:

- in primul rand mi-a placut ca am putut sa interactionez cu oameni noi si sa invat lucruri noi, toate in acest context al izolarii sociale. Mi-a placut ca de fapt suntem tot timpul conectati si oricat de departe am locui unii de altii, ne putem vedea si auzi, putem discuta si impartasi pareri si opinii, toate astea datorita minunii numite internet.

- in al doilea rand mi-a placut trainerul pentru ca are un zambet cald si bland, e bine pregatit si intotdeauna gata sa explice si sa ofere informatii. De asemenea ne-a trimis multe materiale utile si ne-a explicat cum poti sa fii un bun consilier fara a avea o pregatire anterioara in psihologie, ceea ce pentru mine inseamna foarte mult. Mi-a dat mult curaj si speranta ca si eu pot sa ajut oamenii sa treaca prin diverse situatii de viata. 

- in al treilea rand mi-au placut cursantii, toti au fost deschisi sa discute, sa participe cu opinii, iar la sfarsit am creat un grup de whatsapp pe care am primit multe resurse utile.

In concluzie, nu stiu cum ar fi fost cursul in clasa, dar eu ma bucur ca acest curs a fost online. Ma bucur din tot sufletul ca in aceasta perioada incerta am avut ocazia sa ma conectez din confortul casei mele cu atatea persoane deschise, dornice sa invete si pline de resurse, ca am invatat multe lucruri noi si ca tot ce acumulasem din diverse experiente anterioare s-a asezat acum intr-un cadru clar, cu instrumente de lucru si pasi de urmat.

Multumesc din tot sufletul pentru ca ai fost de acord sa tii cursul online, pentru caldura si profesionalismul cu care ai sustinut toate zilele de curs, pentru toate informatiile pe care le-am primit si pentru grija pe care ne-o porti chiar si dupa curs! Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem!

 


S.D.

In privinta experientei pe Zoom, as vrea sa va spun ca ati reusit sa fiti cat se poate de naturala si sa transmiteti fara probleme continutul cursului, facandu-l relevant si interactionand continuu, cu noi studentii.

M-am simtit ca intr-o sala de clasa, dar in confortul de acasa. A fost o experienta,  care cu singuranta m-a imbogatit si m-a facut sa imi amintesc de ce imi place consilierea si sa ma bucur iar de o situatie de invatare intr-o clasa, cu colegii care s-au dovedit a fi o comoara de experiente si informatii.

Va multumesc mult pentru aceasta experienta deosebita si in masura in care este posibil,  m-as bucura sa o repet. 

 


A.O.

Cursul s-a desfasurat fara impedimente tehnice si a fost o experienta completa: cu schematizari, exemple, vizualizari etc. Desi nu m-am asteptat, fiind un curs online, s-a creat o relatie stransa intre noi, care a contribuit la interactivitate. Cred ca ar fi benefica mentinerea acestui serviciu si in online, pentru a putea beneficia mai multe persoane de el. Va multumesc pentru implicare!

 


D. G.

Bucurie, deschidere, conectare, empatie şi înţelegere sunt doar câteva dintre valorile pe care le-am regăsit în această experienţă binefăcătoare, insuflate atât de doamna psiholog, psihoterapeut Diana Simona Niculescu, trainerul, ghidul nostru în aceste zile, cât şi de colegii de curs. De asemenea, materialele şi informaţiile teoretice au fost explicate prin diverse metode practice, stimulându-ne imaginaţia şi creativitatea.

Recomand cu încredere cursul de consilier pentru dezvoltare personală susţinut de doamna psiholog, psihoterapeut Diana Simona Niculescu cu mult profesionalism şi dedicare.

 


C.A.

Mi-a făcut foarte mare plăcere să iau parte la acest curs, pe care îl consider bine structurat si extrem de util, cu multe exemple practice. Trainerul nostru (doamna avocat Mogos), este o persoană deschisă și un profesionist foarte bine pregătit, făcând prelegerile ușor de urmărit și ușor de înțeles, punctând atent cele mai importante aspecte, explicitând cazuistica de specialitate și completând cu numeroase exemple practice ușor de reținut.

Desi aria GDPR este una destul de tehnica (la intersectia dintre juridic si securitatea informatiei), trainerul a reusit sa ne capteze atentia, sa explice foarte bine conceptele si a dat dovada de o mare deschidere pentru raspunsurile acordate intrebarilor.

Multumesc mult pentru tot!

C. A.


M. T.

Mă bucur de faptul că Picon Training Center mi-a fost, îmi este și va fi partenerul meu de instruire! Am urmat cursurile de Contabilitate și cel de Expert fiscal și voi accesa la începutul anului și alte cursuri.

Formatorii, îmbinând cunoștințele și experiența din domeniul specific, cu pregătirea didactică, au reușit să-mi transmită cunoștințele necesare pentru susținerea exemenelor, dar, mai important, aplicarea efectivă a cunoștințelor dobândite, în activitatea profesională.

Doresc să mulțumesc "d-nei Mihaela”, care abordează cu multă considerație fiecare cursant, manifestând mult profesionalism dar și foarte multă înțelegere, identificând soluții optime pentru fiecare situație apărută!

Mulțumesc totodată și guvernanței societății pentru profesionalismul cu care identifică, ca un adevărat "PICON/picamer” cursurile "de actualitate”! LA MULȚI ANI întregului colectiv al Picon Training Center!


S. C.

Am avut numai lucruri noi de invatat deoarece am avut un profesor extraordinar. Am invatat lucruri care o sa-mi foloseasca pe viitor. Sper sa apeleze din ce in cemai multa lume la acest curs deoarece au multe lucruri de invatat. Am venit cu multa placere la acest curs datorita doamnei Mihaela. Iti transmite o stare pozitiva si inveti din placere. Va multumesc enorm!


B. M.

Cursul acesta m-a ajutat sa-mi redobandesc increderea in mine, datorita faptului ca profesorul cursului m-a incurajat si a avut rabdare sa-mi explice pana am inteles. Aici mi-am cunoscut colegii, care mi-au aratat ca exista si persoane gata sa te ajute oricand, dezinteresat. Pentru mine, pentru ceilalti colegi, cursul acesta reprezinta un nou inceput. Profesoara face parte din categoria oamenilor care-si fac meseria cu placere si ne-a impartasit cu multa daruire toate cunostintele ei, facandu-ne s-o apreciem si sa invatam cu placere tot ce ne-a predat. La sfarsitul cursului, ma simt increzatoare in fortele mele pentru ca toate lucrurile pe care le-am invatat aici stiu ca imi vor folosi si ma vor ajuta in viata. Desi cand am venit nu credeam ca voi invata atatea lucruri, acum sunt mandra de mine si recunoscatoare d-nei Mihaela careia ii datorez acest lucru. Sunt multumita ca am fost la acest curs si intotdeauna o sa-mi aduc aminte cu placere de timpul petrecut aici, alaturi de toata grupa.


N. C.

Impresiile legate de acest curs efectuat la Picon sunt foarte bune, deoarece in perioada in care am invatat teoria despre calculator am efectuat si practica; acest lucru este foarte bun, ca-ti ramane foarte bine intiparit in minte. Metoda de predare a d-nei Mihaela Buica este excelenta si stie cum sa-ti dea incredere in ceea ce faci. Sa aiba putere si sanatate sa investeasca cat mai mult in Picon.


M. A.

Am venit la acest curs din nevoia de a invata tehnica folosirii calculatorului, un obiect de studio foarte nou pentru mine. Pe toata perioada cursului am acumulat cred eu destule cunostinte pentru a ma descurca la un nivel mediu. Foarte mult m-au ajutat sfaturile doamnei Mihaela Buica care este un pedagog foarte bun si il recomand si la alte persoane. Cred ca am invatat ceva care o sa-mi foloseasca, dar trebuie sa exersez.


N. C.

Impresiile legate de acest curs sunt foarte bune. Sunt foarte multumita in special de d-na Mihaela Buica care se face foarte bine inteleasa de toti participantii la curs si isi da foarte mult silinta ca toti cursantii sa plece dupa acest curs cu suficiente cunostinte pentru a utiliza calculatorul. Am venit la acest curs cu multa placere si drag.


M. I. - M.

In primul rand am apreciat faptul ca profesorul de curs a avut rabdare sa explice fiecaruia in parte notiunile neintelese. Am avut ocazia de a lega relatii de prietenie cu persoane cu care nu mai vorbisem pana atunci. Am invatat lucruri care sigur ma vor ajuta in viitor. Acest curs m-a facut sa realizez ca nu conteaza faptul ca pornim de jos ci faptul ca putem ajunge mult mai sus muncind impreuna! A fost frumos, a fost util, dar cel mai mult mi-a placut navigarea pe Internet, orizontul deschis de el. Am invatat mult mai multe lucruri decat cele stiute pana la un moment dat in Excel si PowerPoint. Am luat pulsul acestui curs de calculatoare si am constatat ca oamenilor le place sa desfasoare activitati de grup, sa schimbe impresii, sa se impulsioneze unii pe altii, sa socializeze. Calculatorul are binefacerile lui si trebuie sa il folosim ca sa usuram munca. La sfarsitul programului de pregatire am avut o satisfactie personala prin observarea progresului dobandit de cursante in ceea ce priveste utilizarea calculatorului si a programelor prevazute in suportul de curs, in special Word si Excel. De asemenea am fost multumit de rezultatele obtinute la evaluarea cursului.


B. I.

Am venit la acest curs din nevoia de a invata ceva cu totul nou pentru mine (calculatorul). La primul curs imi era putin teama dar pe parcurs modul de predare al doamnei Mihaela Buica s-a dovedit a fi unul cu adevarat profesionist, adica multa rabdare, calm si atentie oferite tuturor cursantilor. Din punctul meu de vedere, cursul oferit de S.C. PICON TRAINING CENTER este unul foarte reusit si de mare calitate ce ar trebui urmat cu toata increderea de toti cei ce au nevoie. Va multumesc doamna Mihaela pentru ca sunteti o profesoara si o prietena cu adevarat si nu cred ca este doar parerea mea.


S. A.

Sunt usor trista ca am incheiat cursurile. Am avut un colectiv superb, o profesoara extrem de comunicativa, pregatita si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. M-am simtit ca intr-o familie, m-am simtit respectata si apreciata, unde sa mai pun faptul ca mi-am imbunatatit considerabil gramatica si vocabularul. Multumesc PICON pentru clasa minunata de engleza, multumesc profei Miha pentru increderea si rabdarea acordata, multumim pentru toate lucrurile minunate si utile pe care le-am asimilat aici. O sa-mi fie dor!


B. I. - M.

Multumesc pentru sprijin, pentru incredere, pentru rabdare si nu in ultimul rand pentru faptul ca m-ai ajutat sa-mi depasesc nivelul la care nu visam. Mi-as dori sa repet cursul doar pentru simplul fapt ca mediul si atmosfera sunt de admirat. Pupici by Miha!!!


C. A.

Venirea la centrul  PICON a fost o alegere inspirata. Dna Mihaela, un profesor excelent, dedicat, care te face sa te simti ca facand parte dintr-o familie mare. Nu m-am asteptat sa invat engleza intr-un timp atat de scurt si ma bucura gandul ca pot conversa corect gramatical in limba engleza. Sincere multumiri si respect maxim doamnei profesor. Daca va doriti sa invatati engleza, alegeti centrul Picon. Pe langa acumularea de cunostinte ale limbii va veti alege si cu prieteni dragi.