Curs Limba Spaniola Începători

Cursuri Formare Profesionala

Curs Limba Spaniola Începători

Curs Limba Spaniolă, în Bucureşti la Picon Training Center:

Cu numărul de ordine în Registrul Național de formare profesională a adulților: 40/4684/10.07.2016, cursul de inițiere Comunicare în Limba Spaniola este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Calificări.

Limba Spaniolă este una dintre cele șase limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. De asemenea Limba Spaniolă este pe locul al doilea ca fiind cea mai vorbită limbă în lume și tot pe locul al doilea se află și în topul celor mai studiate limbi din lume (conform Wikipedia).

Obiectivul "cursului de Limba Spaniola pentru Începători" îl reprezintă însușirea deprinderilor și formarea reflexelor de exprimare corectă și cursivă, orală și scrisă în limba spaniolă.

Instruirea se face adecvat și sistematic pentru toate resursele limbii: înțelegere, vorbire,, citire, scriere, cu accent deosebit pe conversaţie.

Metoda de predare este - Nuevo Avance - ce combină metodele tradiţionale de predare a limbii spaniole cu cele mai recente abordări comunicative.

Nivelul de cunostinţe necesar pentru înscrierea la curs: zero

Ce include investiţia:

- Activitatea de predare curs;

- Suportul de curs;

- Cafea, ceai, apă;

- Fişele de lucru;

- Examenul, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv al certificatului, adeverinţă de absolvire.

Acte necesare:

- copie C.I.;

- copie certificat de naştere;

- copie certificat de căsătorie sau hotărâre de divorţ (dacă este cazul);

- copie ultima diplomă de studii (învăţământ general, 8/10 clase, după caz).

Materiale documentare - Studentului i se asigură materialele documentare necesare atingerii obiectivului propus: lecţii, exercitii, fişe de lucru, CD-uri, etc.

Materialele de curs şi exerciţiile sunt incluse în preţul cursului.

Cursul se desfășoară în București, într-o locație ultracentrală, în bld. Magheru, nr. 5, intrarea în locație făcându-se lateral, pe str. Anastasie Simu nr. 6, sc. B, et. 1, apt. 17, sect. 1, zona Piața Romană.

Pentru rezervări de loc sunaţi la tel. 0724.77.24.25 (Vodafone), 0787.63.23.75 (Telekom), 021.312.94.57 (Telekom) sau trimiteti un e-mal pe adresa office@cursuri-picon.ro

 

CONȚINUT TEMATIC CURS LIMBA SPANIOLĂ ÎNCEPĂTORI:

1. Alfabetul; articolul hotărât și nehotărât; substantivul: gen și număr

2. Numeralele cardinale, familia, adjectivul, culorile

3. Zilele săptămânii, lunile anului, expresii referitoare la timp, formulele de politețe, ora exactă

4. Verbele SER și ESTAR la indicativ: prezent, perfect compus și viitor

5. Verbe uzuale: HABLAR, DECIR, LLEGAR, PARTIR, COMPRENDER, APRENDER

6. Verbe neregulate

7. Propoziții simple și fraze

8. Îmbrăcămintea, corpul uman

9. Recapitulare

INVESTIȚIE: 600 lei !!!

Preț redus: 500 lei !!! (Curs on-line)

În vederea adoptării noilor măsuri impuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului COVID19 informăm cursanții școlii noastre că în acest moment cursurile noastre acreditate se vor desfășura on-line.

Cererile de orice natură, inclusiv facturi sau contracte, se vor soluționa pe e-mail sau telefonic. Solicitările se vor transmite prin intermediul e-mailului office@cursuri-picon.ro, sau prin intermediul formularelor de înscriere de pe site aferente fiecărui curs. Plata cursurilor se va realiza doar prin virament bancar. Dovada plății se va transmite la adresa de office@cursuri-picon.ro, sau pe whatsapp.

Date firmă:

S.C. PICON TRAINING CENTER S.R.L.

Sediul: Bld. Dimitrie Cantemir,  nr. 5, Bl. 6, sector 4, cod poștal 040232, București – Romania

Nr. Registrul Comertului: J40/10955/11.11.2009

Cod Unic Inregistrare: 26209761

Banca: RO56BTRL04101202T73418XX

Banca Transilvania - Lipscani

Trezoreria Statului Sector 4 – RO16TREZ7045069XXX012239

 

Pentru rezervări de loc sunați la tel. 0724.77.24.25 (Vodafone), 0787.63.23.75 (Telekom), 021.312.94.57 (Telekom), prin formularul de înscriere sau trimiteți un e-mail pe adresa office@cursuri-picon.ro

Veți fi anunțați din secretariatul școlii noastre când veți putea relua activitatea la clasă, la sediul nostru, în funcție de anunțurile autorităților.

Sediul nostru este în București, într-o locație ultracentrală, în bld. Magheru, nr. 5, intrarea în locație făcându-se lateral, pe str. Anastasie Simu nr. 6, sc. B, et. 1, apt. 17, sect. 1, zona Piața Romană, lângă Hotel Lido.

 

PROGRAM DE DESFĂȘURARE CURS LIMBA SPANIOLĂ
Perioada curs Limba Spaniolă: Orar cursuri Limba Spaniolă: Data începerii cursului de Limba Spaniolă: Locuri libere la cursul de Limba Spaniolă:
7 săptămâni (Luni)      


 

Rezervare / Inscriere

Sala pentru Curs Limba Spaniola Începători

Mihaela Moisescu

Mihaela Moisescu

Formator, trainer

Lectorul cursului: Moisescu Mihaela

Este absolventă a Facultății de Limbi și literaturi străine, specializarea Engleză - Spaniolă, precum și Traducător Autorizat de Ministerul Justiției. De asemenea este absolventă a cursului de Business English la British Council, este Formator Autorizat ANC, Specialist în Activitatea de Coaching, Consilier Vocațional, Evaluator de competențe profesionale, cu experiență de peste 10 ani atât ca practician cât și ca trainer pentru cursurile de Limba Engleză, Limba Spaniolă (toate modulele), Formator și Instructor/Preparator Formare.