Opinii Clienti Picon Training Center

Opinii Clienti Picon Training Center

Vezi ce spun clientii nostrii

+40 724 772 425 |  +40 787 632 375

Opinii Clienti Picon Training Center

Constantin Anda - Curs Limba Engleza

Venirea la centrul  PICON a fost o alegere inspirata. Dna Mihaela, un profesor excelent, dedicat, care te face sa te simti ca facand parte dintr-o familie mare. Nu m-am asteptat sa invat engleza intr-un timp atat de scurt si ma bucura gandul ca pot conversa corect gramatical in limba engleza. Sincere multumiri si respect maxim doamnei profesor. Daca va doriti sa invatati engleza, alegeti centrul Picon. Pe langa acumularea de cunostinte ale limbii va veti alege si cu prieteni dragi.

Bucur Ileana - Mihaela - Curs Limba Engleza

Multumesc pentru sprijin, pentru incredere, pentru rabdare si nu in ultimul rand pentru faptul ca m-ai ajutat sa-mi depasesc nivelul la care nu visam. Mi-as dori sa repet cursul doar pentru simplul fapt ca mediul si atmosfera sunt de admirat. Pupici by Miha!!!

Serban Angela - Mihaela - Curs Limba Engleza

Sunt usor trista ca am incheiat cursurile. Am avut un colectiv superb, o profesoara extrem de comunicativa, pregatita si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. M-am simtit ca intr-o familie, m-am simtit respectata si apreciata, unde sa mai pun faptul ca mi-am imbunatatit considerabil gramatica si vocabularul. Multumesc PICON pentru clasa minunata de engleza, multumesc profei Miha pentru increderea si rabdarea acordata, multumim pentru toate lucrurile minunate si utile pe care le-am asimilat aici. O sa-mi fie dor!

Balta Ionel - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Am venit la acest curs din nevoia de a invata ceva cu totul nou pentru mine (calculatorul). Am aflat de curs din anuntul ce a fost dat in ziar, sunand, mi-a raspuns o doamna foarte amabila ce m-a convins sa vin macar pentru a incerca. La primul curs imi era putin teama dar pe parcurs modul de predare al doamnei Mihaela Buica s-a dovedit a fi unul cu adevarat profesionist, adica multa rabdare, calm si atentie oferite tuturor cursantilor. Din punctul meu de vedere, cursul oferit de S.C. PICON TRAINING CENTER este unul foarte reusit si de mare calitate ce ar trebui urmat cu toata increderea de toti cei ce au nevoie. Va multumesc doamna Mihaela pentru ca sunteti o profesoara si o prietena cu adevarat si nu cred ca este doar parerea mea.

Militaru Ion Mihai – Curs Operator Calculator Electronic si Retele

In primul rand am apreciat faptul ca profesorul de curs a avut rabdare sa explice fiecaruia in parte notiunile neintelese. Am avut ocazia de a lega relatii de prietenie cu persoane cu care nu mai vorbisem pana atunci. Am invatat lucruri care sigur ma vor ajuta in viitor. Acest curs m-a facut sa realizez ca nu conteaza faptul ca pornim de jos ci faptul ca putem ajunge mult mai sus muncind impreuna! A fost frumos, a fost util, dar cel mai mult mi-a placut navigarea pe Internet, orizontul deschis de el. Am invatat mult mai multe lucruri decat cele stiute pana la un moment dat in Excel si PowerPoint. Am luat pulsul acestui curs de calculatoare si am constatat ca oamenilor le place sa desfasoare activitati de grup, sa schimbe impresii, sa se impulsioneze unii pe altii, sa socializeze. Calculatorul are binefacerile lui si trebuie sa il folosim ca sa usuram munca. La sfarsitul programului de pregatire am avut o satisfactie personala prin observarea progresului dobandit de cursante in ceea ce priveste utilizarea calculatorului si a programelor prevazute in suportul de curs, in special Word si Excel. De asemenea am fost multumit de rezultatele obtinute la evaluarea cursului. Tot respectul pentru d-na Mihaela care este un foarte bun profesor.

Niculae Cristiana - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Impresiile legate de acest curs sunt foarte bune. Sunt foarte multumita in special de d-na Mihaela Buica care se face foarte bine inteleasa de toti participantii la curs si isi da foarte mult silinta ca toti cursantii sa plece dupa acest curs cu suficiente cunostinte pentru a utiliza calculatorul. Am venit la acest curs cu multa placere si drag.

Mosescu Adriana - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Am venit la acest curs din nevoia de a invata tehnica folosirii calculatorului, un obiect de studio foarte nou pentru mine. Pe toata perioada cursului am acumulat cred eu destule cunostinte pentru a ma descurca la un nivel mediu. Foarte mult m-au ajutat sfaturile doamnei Mihaela Buica care este un pedagog foarte bun si il recomand si la alte persoane. Cred ca am invatat ceva care o sa-mi foloseasca, dar trebuie sa exersez.

Negreanu Catalina - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Impresiile legate de acest curs efectuat la Picon sunt foarte bune, deoarece in perioada in care am invatat teoria despre calculator am efectuat si practica; acest lucru este foarte bun, ca-ti ramane foarte bine intiparit in minte. Metoda de predare a d-nei Mihaela Buica este excelenta si stie cum sa-ti dea incredere in ceea ce faci. Sa aiba putere si sanatate sa investeasca cat mai mult in Picon.

Florentina Dima - Curs Operator Calculator Electronic si Retele (prin Fundatia Motivation)

La inceput am fost un pic speriata de cursul de calculator. Ma intrebam daca o sa reusesc sa invat ceva. Cu timpul am ajuns la concluzia ca este util cursul. Calculatorul este un instrument necesar, ai acces la informatie. Cursul a fost bine structurat, accesibil, chiar daca unele cuvinte nu prea le-am inteles la inceput (nu ma prea descurc la limbile straine). Mi-a placut si am apreciat faptul ca am fost intr-o grupa mica (8 persoane). D-na profesoara Mihaela Buica mi-a placut pentru felul in care i-a tratat pe cursanti. Le insufla incredere, ii incuraja. Era foarte glumeata, rabdatoare cu fiecare in parte. Am apreciat de asemenea faptul ca ne-a oferit suportul de curs, care este bine alcatuit, usor de parcurs. Si ne ajuta in exersarea pe calculator. Nu pot decat sa-i multumesc doamnei Mihaela Buica pentru sustinerea pe care mi-a acordat-o si sa incerc sa folosesc in timp cat mai bine calculatorul. Ii multumesc inca o data.

Din Carmen - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Cursul “Operator Calculator” m-a determinat sa-mi schimb viziunea asupra mijloacelor de informare. O lunga perioada de timp am refuzat sa aleg aceasta varianta. Acum am inteles ca INFORMATIA este esentiala! Doar calculatorul m-a ajutat in acest sens. Sigur ca este important sa fii indrumat cu multa rabdare si atentie - iar d-na Mihaela Buica o face din plin! Multumiri!!! O persoana care la inceput s-a considerat atehnica! Acum am depasit momentul.

BaditaMirela - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Cursul acesta m-a ajutat sa-mi redobandesc increderea in mine, datorita faptului ca profesorul cursului m-a incurajat si a avut rabdare sa-mi explice pana am inteles. Aici mi-am cunoscut colegii, care mi-au aratat ca exista si persoane gata sa te ajute oricand, dezinteresat. Pentru mine, pentru ceilalti colegi, cursul acesta reprezinta un nou inceput. Profesoara face parte din categoria oamenilor care-si fac meseria cu placere si ne-a impartasit cu multa daruire toate cunostintele ei, facandu-ne s-o apreciem si sa invatam cu placere tot ce ne-a predat. La sfarsitul cursului, ma simt increzatoare in fortele mele pentru ca toate lucrurile pe care le-am invatat aici stiu ca imi vor folosi si ma vor ajuta in viata. Desi cand am venit nu credeam ca voi invata atatea lucruri, acum sunt mandra de mine si recunoscatoare d-nei Mihaela careia ii datorez acest lucru. Sunt multumita ca am fost la acest curs si intotdeauna o sa-mi aduc aminte cu placere de timpul petrecut aici, alaturi de toata grupa.

Stroe Claudia - Curs Operator Calculator Electronic si Retele

Am avut numai lucruri noi de invatat deoarece am avut un profesor extraordinar. Am invatat lucruri care o sa-mi foloseasca pe viitor. Sper sa apeleze din ce in cemai multa lume la acest curs deoarece au multe lucruri de invatat. Am venit cu multa placere la acest curs datorita doamnei Mihaela. Iti transmite o stare pozitiva si inveti din placere. Va multumesc enorm!

Categorii Cursuri Acreditate

Cursuri Acreditate Picon Training Center

Curs Inspector în domeniul SSM
Curs Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă - cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților: 40/165/18.01.2018   Doreşti o carieră în SSM? Vrei să fii Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă? Obiectiv:...
Curs Contabilitate Computerizată
Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților: 40/5222/19.07.2018, cursul de perfecționare Contabilitate Computerizată (cu utilizarea programului SagaSoft) este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru...
Cursuri Competente Antreprenoriale
CURS COMPETENȚE ANTREPRENORIALE Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților 40/11894/10.12.2015, cursul Competențe Antreprenoriale este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educaiei Naționale și Autoritatea Națională pentru...
Curs Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal
CURS GDPR - RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (DPO - DATA PROTECTION OFFICER) ACREDITAT ANC - cod COR 242231 Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților 40/7664/11.10.2018, cursul Responsabil cu Protecția Datelor...
Curs Instructor Preparator Formare
Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților 40/4683/19.07.2017, cursul Instructor/Preparator Formare, cod COR 333309, este autorizat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, Ministerul Educaţiei Naţionale și Autoritatea Națională pentru...
Cursuri Formator
Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților: 40/4682/19.07.2016, cursul de specializare Formator, cod COR 242401, este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională...
Cursuri Competenţe Informatice (Utilizator Începător)
Aveţi nevoie să lucraţi la calculator? Până acum poate nu aţi avut nevoie la locul de muncă, copiii, prietenii sau cunoştinţele care ştiu să "butoneze" nu au timp, sau nu au răbdare să vă explice......
Curs Lucrator prin Arte Combinate
Cu numărul de ordine în Registrul Național de formare profesională a adulților: 40/68977/14.10.2016, cursul de specializare Lucrător prin Arte Combinate este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Naținală pentru Calificări și...
Curs Limba Spaniola Începători
Curs Limba Spaniolă, în Bucureşti la Picon Training Center: Cu numărul de ordine în Registrul Național de formare profesională a adulților: 40/4684/10.07.2016, cursul de inițiere Comunicare în Limba Spaniola este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției...
Curs Administrator de Condominii
Curs Administrator de Condominii   PREGĂTIRE GENERALĂ MINIMĂ PENTRU ÎNSCRIERE LA CURS: Participanţii trebuie să fie absolvenţi ai învățământului liceal (cu diplomă de bacalaureat). Cursul presupune dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare desfășurării profesiei de administrator de condominii, cunoașterea legislației de înființare...
Copyright © 2019 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
opinii clienti, opinii cursuri picon, clienti cursuri picon

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761