Despre Picon Training Center

Despre Picon Training Center

Despre Picon Training Center

+40 724 772 425 |  +40 787 632 375

Despre Picon Training Center

Fără a greși putem spune cu mândrie că suntem continuatorii primului centru de profil de pe piața românească. Cu o bogată experiență în domeniul instruirii și perfecționării adulților, Picon Training Center este o unitate de învățământ ce prestează servicii de formare profesională în diverse domenii de activitate.

Toate cursurile desfășurate au avizul Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, fiind recunoscute la nivel național. Fiecare curs în parte are suport de curs, care conține bibliografie, legislație, exerciții demonstrative, precum și teste de evaluare. Cursurile se desfășoară atât la sediul firmei, cât și la cel al beneficiarului.

Cartea noastră de vizită o reprezintă miile de cursanți care au trecut pragul centrului nostru. Firma noastră este recunoscută pentru calitatea cursurilor oferite de o echipă de profesioniști care îmbină cunostințele excelente în domeniu cu o pregătire didactică și cu o experiență acumulată de-a lungul timpului.
În cadrul firmei noastre au fost școlarizați angajați ai Academiei Române, din diferite societăți comerciale, bănci, spitale, policlinici, unități de învățământ, cadre ale Administrației și Internelor, cadre didactice, precum și elevi și studenți. De asemenea au fost școlarizate și persoane cu dizabilități prin Fundația Motivation.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATĂ !

Pentru recunoașterea internațională a diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

In vederea aplicarii apostilei sau a supralegalizarii de catre organele competente este necesara verificarea autenticitatii diplomelor, certificatelor de calificare profesionala, certificatelor de competente profesionale.

Picon Training Center:

- Certificate de absolvire recunoscute la nivel national si international;
- Locatie ultracentrala, Piata Romana;
- Cursurile sunt oferite la preturi accesibile;
- Participantii la cursuri beneficiaza lunar de oferte promotionale cu mari reduceri de preturi;
- Cursurile se pot plati si in rate, prima rata se poate plati in prima zi de curs;
- Tematica cursurilor este actualizata permanent, fiind actualizate ultimele modificari legislative;
- Bucurandu-ne de un feedback excelent din partea clientilor, am fost de fiecare data onorati de revenirea unui client multumit sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o;
- In cadrul firmei noastre au fost scolarizati angajati din diferite societati comerciale, banci, spitale, policlinici, unitati de invatamant, cadre ale Administratiei si Internelor, cadre didactice, precum si elevi si studenti. De asemenea au fost scolarizate si persoane cu dizabilitati prin Fundatia Motivation. Am colaborat in cadrul unui proiect POSDRU si cu Scoala Nationala de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
- Software-ul utilizat este licentiat;
- Programul este flexibil, cursurile desfasurandu-se si seara sau in week-end;
- Cursurile sunt sustinute de traineri practicieni, certificati, cu experienta profesionala si pedagogica;
- Cursurile sunt preponderent practice, punandu-se un mare accent pe exemple concrete intalnite in cadrul societatilor;
- Suportul de curs este gratuit;
- Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei, cat si la cel al beneficiarului.

Le multumim tuturor celor care au ales Picon Training Center ca partener de instruire !!!

Copyright © 2019 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
despre picon training center

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761