Despre Picon Training Center

Despre Picon Training Center

Despre Picon Training Center

+40 724 772 425 |  +40 767 172 343 | +40 749 989 353

Despre Picon Training Center

Fără a greși putem spune cu mândrie că suntem continuatorii primului centru de profil de pe piața românească. Cu o bogată experiență în domeniul instruirii și perfecționării adulților, Picon Training Center este o unitate de învățământ ce prestează servicii de formare profesională în diverse domenii de activitate.

Toate cursurile desfășurate au avizul Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, fiind recunoscute la nivel național. Fiecare curs în parte are suport de curs, care conține bibliografie, legislație, exerciții demonstrative, precum și teste de evaluare. Cursurile se desfășoară atât la sediul firmei, cât și la cel al beneficiarului.

Cartea noastră de vizită o reprezintă miile de cursanți care au trecut pragul centrului nostru. Firma noastră este recunoscută pentru calitatea cursurilor oferite de o echipă de profesioniști care îmbină cunostințele excelente în domeniu cu o pregătire didactică și cu o experiență acumulată de-a lungul timpului.
În cadrul firmei noastre au fost școlarizați angajați ai Academiei Române, din diferite societăți comerciale, bănci, spitale, policlinici, unități de învățământ, cadre ale Administrației și Internelor, cadre didactice, precum și elevi și studenți. De asemenea au fost școlarizate și persoane cu dizabilități prin Fundația Motivation.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATĂ !

Pentru recunoașterea internațională a diplomelor, certificatelor de calificare profesională, certificatelor de competențe profesionale obținute în România este necesară apostilarea (țări semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

In vederea aplicarii apostilei sau a supralegalizarii de catre organele competente este necesara verificarea autenticitatii diplomelor, certificatelor de calificare profesionala, certificatelor de competente profesionale.

Copyright © 2018 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
despre picon training center

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761