Cursuri Operator Calculator Electronic şi

Cursuri Operator Calculator Electronic şi

Cursuri Operator Calculator

+40 724 772 425 |  +40 787 632 375

Cursuri Operator Calculator Electronic şi Reţele (Utilizator Mediu)

curs operator calculator operator calculator retele

Curs Operator Calculator Electronic şi Retele
(Utilizator Mediu - Experimentat)

Vă place să lucraţi la calculator şi căutaţi o sursă sigură de venit? Atunci jobul Operator PC este cel mai potrivit pentru dumneavoastră! Cursul Operator Calculator Electronic şi Reţele – vă asigură toate cunoştinţele necesare, care privesc folosirea pachetului de programe Microsoft Office 2010 – Word, Excel, PowerPoint.

Cursul OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC ŞI RETELE - cu numărul de ordine în Registrul Naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor: 40/6435/24.07.2015 este unul dintre cele mai răspândite programe de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator. Cu ajutorul acestui curs de perfecţionare Operator Calculator Electronic şi Reţele vă puteţi creşte gradul de mobilitate profesională şi puteţi utiliza calculatorul în mod eficient şi productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate.

Astăzi majoritatea joburilor de pe piaţa forţei de muncă cer cunoştinţe de calculator. Mai toate activităţile dintr-o companie se desfăşoară cu ajutorul calculatorului, care a uşurat considerabil toate operaţiunile. Avantajul major pe care l-a adus este economia de timp şi efort.

Obiectiv:
Însuşirea cunoştinţelor şi formarea reflexelor şi deprinderilor de utilizare a calculatorului în vederea prelucrării informaţiilor.

Metode de predare:
Demonstrative şi interogative precum şi exerciţii individuale.

Vezi aici Programul si Tematica pentru Cursuri Operator Calculator Electronic şi Reţele (Utilizator Mediu)

Pret: 550 lei !!!

OFERTA LUNII !!!


Participanții la curs care se înscriu până la data de 30.11.2018, vor avea o reducere de 100 lei !
Preț promoționalnumai 450 lei !!! Plata se poate face și în rate, până la jumătatea perioadei de desfășurare a cursului !!!
Prima rată este de 100 lei !!!

Ce include investiția:
- Activitatea de predare curs;
- Suportul de curs;
- Cafea, ceai, apă, bomboane;
- Fișele de lucru;

Pentru acest curs nu se plătesc taxe suplimentare (examen, certificat de absolvire, supliment descriptiv al certificatului, adeverință de absolvire).

Acte necesare:
- copie certificat naștere
- copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul)
- copie C.I.
- copie ultima diploma de studii (liceu absolvit)

Cursul se desfășoară în București, într-o locație ultracentrală, în bld. Magheru, nr. 5, intrarea în locație făcându-se lateral, pe str. Anastasie Simu nr. 6, sc. B, et. 1, apt. 17, sect. 1, zona Piața Romană.

Pentru rezervări de loc sunați la tel. 0724.77.24.25 (Vodafone), 0787.63.23.75 (Telekom), 021.312.94.57 (Telekom), prin formularul de înscriere sau trimiteți un e-mail la adresa office@cursuri-picon.ro
 

Cursul este acreditat ANC și este autorizat pentru toate competențele profesionale conform standardului ocupațional cod COR 351101.


Programa / Tematica Module Profesor Opinii Cursanti Rezervare / Inscriere

Cursuri Operator Calculator Electronic si Retele
Specimen Certificat de Absolvire:
Cursuri Operator Calculator Electronic si Retele Specimen Certificat de Absolvire


Copyright © 2018 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
cursuri operator calculator electronic şi reţele (utilizator mediu), cursuri operator, operator calculator, cursuri calculator

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761