Cursuri DPO - GDPR

Cursuri DPO - GDPR

Cursuri DPO -

+40 724 772 425 |  +40 767 172 343 | +40 749 989 353

Cursuri DPO - GDPR

dpo - gdpr certificare dpo

UE impune reguli stricte și amenzi mari pentru a proteja datele cu caracter personal.
Informează-te! Fii pregătit!

 

Protecția datelor cu caracter personal, vizează toate firmele!
Din 25 mai, devine obligatoriu pentru toate statele membre UE

 

De ce mă afectează?

 

Deoarece sunt obligate să respecte Regulamentul toate firmele care au acces la datele persoanelor.

În GDPR termenul de“date personale” devine atat de amplu, încat toate firmele care au acces la astfel de date, fără a fi deosebire între datele angajaților sau datele clienților, devin automat obligate să respecte Regulamentul și pentru asta vor trebui să desemneze un operator responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, care să cunoască întreaga legislație și să faciliteze operațiunile.
GDPR prevede obligativitatea desemnarii unui operator , responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.

GDPR prevede o amenda de 20 de milioane de euro sau de 4% din cifra de afaceri anuală, plătindu-se valoarea cea mai mare dintre cele două.

 

Cum ma afectează?

 
  • GDPR impune reguli la care trebuie sa se conformeze toti cei care prelucreaza date cu caracter personal
  • Va trebui sa va informati si sa va pregatiti inainte de a continua activitatea
  • Va trebui sa aplicati in firma Regulamentul (GDPR)
  • Vor trebui instituite noi proceduri de lucru pentru protectia datelor cu caracter personal
  • Se va schimba fluxul informatilor cu caracter personal
  • Va trebui sa numiti un DPO – responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.
  • Va trebui sa puteti face dovada ca DPO are pregatire in domeniul GDPR si a legilor conexe
 

Din 25 mai, devine obligatoriu pentru toate statele membre UE.

 

Cum ma protejez?

 

Principala cale de a va proteja este de a va informa si ulterior prin a aplica mecanismele impuse de UE prin GDPR, a desemna un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal - DPO

Iata cum GDPR defineste datele cu caracter personal ca fiind:

 
  • numele angajatilor dvs.
  • numele clientilor dvs.
  • adresele lor de domiciliu sau de e-mail
  • datele cartilor de identitate
  • informatiile despre starea lor de sanatate, convingeri politice, etnie, etc.
  • CNP-ul
  • imaginile foto sau video
  • adresa de e-mail
  • IP-ul
  • cookiurile
 

Pentru a evita amenzile, trebuie sa puteti face dovada ca persoana desemnata ca DPO, are pregatirea necesara ocuparii unei astfel de pozitii.

Noi va certificam pregatirea pentru a detine functia de DPO in cadrul firmei

 

Cursul de Pregatire si Certificare GDPR

 

Noi va oferim solutia rapida si potrivita pentru a te proteja si a evita amenzile si procesele declansate de persoanele vizate

 
  • Curs intensiv de pregatire si Certificare pentru dvs. sau o persoana ce va fi instruita sa aplice GDPR
  • Serviciul de DPO Direct (Data Protection Operator) externalizat
 

Ce cuprinde cursul?

 
  • Ce este GDPR
  • Cand si cum se aplica
  • Avem sau nu legi nationale privind protectia datelor cu caracter personal?
  • Clarificarea unor termeni si concepte ale GDPR
  • Care sunt datele personale in GDPR?
  • Cum este definita prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Temeiul legal al prelucrarii
  • Cum lucram cu termenii de operator si imputernicit. Relatia contractuala dintre acestia
  • Efectuarea Auditului GDPR si stabilirea procedurilor si fluxurilor interne
  • Analiza drepturilor persoanei vizate si respectarea lor (informare, rectificare, opozitie, restrictionarea datelor, portabilitatea, accesul, de a nu face obiectul unor decizii automatizate, la "uitare" sau stergere a datelor cu caracter personal)
  • Termene stabilite de GDPR si modul lor de calculare
  • Exceptii
  • Registrele GDPR - Registrul Operatiunilor de prelucrare. Cand si cum?
  • Securitatea si securizarea datelor cu caracter personal.
  • Analiza aplicarii/neaplicarii exceptiei GDPR cu privire la numarul de angajati mai mic de 250
  • Internetul, site-urile si comertul online, folosirea cookiurilor
  • Profilarea
  • Pseudomizarea
  • Relatia cu Autoritatea de Supraveghere din Romania (ANSPDCP) si rolul Uniunii Europene.
  • DPO - avantaje: angajat sau serviciu externalizat, necesitate, responsabilitati, instruire, relatia cu acesta, fisa postului, publicitatea datelor de contact si relatia cu Autoritatea de Supraveghere
  • Sanctiuni si riscuri la incalcarea GDPR
  • Discutii pe spete concrete
  • Practica
 

Vezi aici Programul si Tematica pentru Cursuri DPO - GDPR

Ce este inclus in costul cursului?

 
  • Training intensiv
  • Consultanta online pentru 30 de zile din partea trainerului in lucrul concret cu GDPR
  • Clarificarea unor spete concrete
  • Memory Stick 8 Gb cu Suportul de curs si Legislatie
  • Certificatul de absolvire Curs GDPR
  • Fisa de post GDPR
  • Draftul unei notificari catre persoana vizata
  • Draft pentru obtinerea consimtamantului
  • Statutul de "client special" ce va permite acordarea unei reduceri la contractarea unor servicii de consultanta GDPR si alte beneficii conexe
  • cafea, apa, ceai
 

Cât mă costă?

 

Costul participarii cu toate serviciile incluse este de 2000 lei.

Pentru inscrieri pana la data de 31 mai 2018, costul este de  2000  1600 lei.

Plata se poate face in doua rate. Prima rata minim 500 lei.

Pentru trei participanti din cadrul aceleiasi organizatii, costul participarii fiecarui participant este de 1400 lei.

Când se fac inscrieri?

 
Inscrieri pentru cursurile din data de 19 mai 2018 - Inscrieri DESCHISE

Unde se desfasoara cursurile?

 

Cursul se desfasoara intr-o locatie ultracentrala.

Bld. Magheru, Nr. 5, langa Hotel Lido, intrarea in bloc facandu-se din lateral, din str. Anastasie Simu, Nr. 6, Sc. B, Et. 1, Ap. 17, interfon 17C.

 

Cum se fac inscrierile?

 

Inscrierile se pot face prin formularul de inscriere de pe site, prin e-mail sau telefonic.

Plata se poate face in doua rate prin OP sau in numerar la sediul Picon

Prima rata minim 500 lei.

A doua rata se poate achita si in ziua cursului, in numerar.
 

 

Detalii pentru plata prin banca:

S.C. PICON TRAINING CENTER S.R.L.
Banca Transilvania (Lipscani) - Cont: RO56BTRL04101202T73418XX
sau
Trezoreria Statului Sector 4 – Cont: RO16TREZ7045069XXX012239

 

Detalii plata in numerar

La sediul din: Bld. Magheru, Nr. 5, langa Hotel Lido, intrarea in bloc facandu-se din lateral, din str. Anastasie Simu, Nr. 6, Sc. B, Et. 1, Ap. 17, interfon 17C.
 

Contact

 

S.C. PICON TRAINING CENTER S.R.L.

Telefoane: 0724.772.425. / 0767.172.343 / 0749.989.353 / 0774.532.232
E-mail: office@cursuri-picon.ro
Nr. Registrul Comertului: J40/10955/11.11.2009
Cod Unic Inregistrare: 26209761



Copyright © 2018 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
cursuri dpo - gdpr, cursuri dpo, dpo -, cursuri -

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761