Cursuri Competenţe Informatice (Utilizator Începător)
+40 724 772 425 |  +40 787 632 375

Cursuri Competenţe Informatice (Utilizator Începător)

cursuri competente informatice curs competente informatice

Aveţi nevoie să lucraţi la calculator? Până acum poate nu aţi avut nevoie la locul de muncă, copiii, prietenii sau cunoştinţele care ştiu să "butoneze" nu au timp, sau nu au răbdare să vă explice... Atunci acest curs este cel mai potrivit pentru dumneavoastră, în cazul în care vreţi să o "luaţi de la început", să vă reamintiţi (dacă este cazul) sau să vă fixaţi cunoștinţele!

Cursul de iniţiere Competenţe Informatice (utilizator Începător) – vă asigură cunostinţele necesare, care privesc folosirea calculatorului, sistemele de operare, diversele softuri, editorul de text Microsoft Wordprogramul de prezentări Microsoft PowerPoint, navigarea pe internet şi poşta electronică.

Cursul Competenţe Informatice are numărul de ordine în Registrul Naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor: 40/11893/10.12.2015 (acreditat ANC) şi este unul dintre cele mai răspândite programe de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator. Cu ajutorul acestui curs de iniţiere Competenţe Informatice vă puteţi creşte gradul de mobilitate profesională şi puteţi utiliza calculatorul în mod eficient şi productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate.

Obiectiv:
Însuşirea cunostinţelor de bază şi formarea reflexelor şi deprinderilor de utilizare a calculatorului în vederea prelucrării informaţiilor şi a datelor.

Cursul se adresează persoanelor ce doresc să utilizeze calculatorul la serviciu, în diferite domenii de activitate (şi nu au avut nevoie până acum să lucreze cu calculatorul), cât şi persoanelor mai in vârstă, pentru folosirea eficientă a calculatorului în activitatea zilnică, cum ar fi ziarul citit gratis zilnic, timpul probabil, ştirile şi ţinerea legaturii cu prietenii sau copiii stabiliţi în străinătate prin e-mail, discuţii purtate pe Facebook, sau alte reţele de socializare.

Metode de predare:
Demonstrative şi exerciţii individuale (practice).

Vezi aici Programul si Tematica pentru Cursuri Competenţe Informatice (Utilizator Începător)

OFERTA LUNII !!!

Participanții la curs care se înscriu până la sfârșitul lunii, vor plăti numai:

Preț vechi: 600 lei

Preț redus: 500 lei !!!

- la acest preț se adaugă taxa de examen și eliberare a certificatului de absolvire de 50 lei.

Plata se poate face şi în rate, până la jumătatea perioadei de desfăşurare a cursului !!!

Prima rată este de 200 lei !!!

Ce include investiţia:

- Activitatea de predare curs;

- Suportul de curs;

- Cafea, ceai, apă;

- Fişele de lucru, examenul, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv al certificatului de absolvire, adeverință de absolvire a cursului;

- Vouchere de reducere pentru clienții fideli.

Acte necesare:

- copie certificat de naştere;

- copie C.I.

- copie certificat de căsătorie (sau hotărâre de divorţ, dacă este cazul);

- copie ultima diplomă de studii (învăţământ general obligatoriu - minim 8/10 clase, după caz).

Cursul se desfășoară în București, într-o locație ultracentrală, în bld. Magheru, nr. 5, intrarea în locație făcându-se lateral, pe str. Anastasie Simu nr. 6, sc. B, et. 1, apt. 17, sect. 1, zona Piața Romană, zona Piața Romană.

Pentru rezervări de loc sunaţi la tel. 0724.77.24.25 (Vodafone), 0787.63.23.75 (Telekom), 021.312.94.57 (Telekom), prin formularul de înscriere sau trimiteţi un e-mail la adresa office@cursuri-picon.ro

 

 


Programa / Tematica Module Profesor Opinii Cursanti Rezervare / Inscriere

Cursuri Competențe Informatice
Specimen Certificat de Absolvire:
Cursuri Competențe Informatice Specimen Certificat de Absolvire


Copyright © 2019 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
cursuri competenţe informatice (utilizator Începător), cursuri competenţe, competenţe informatice, cursuri informatice

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761