Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului
+40 724 772 425 |  +40 787 632 375

Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului

curs contabilitate primara contabilitate primara utilizarea calculatorului

Cu numărul de ordine în Registrul Național al furnizorilor de formare profesională a adulților: 40/5222/19.07.2018, cursul de perfecționare Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului (Programul SagaSoft), cod COR 331302 este autorizat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul este un mijloc eficient de însușire a cunoștințelor, de dobândire a competențelor financiar – contabile și de inițiere in legislația aferentă domeniului. Se dobândesc principii și deprinderi în contabilitatea primară și financiară (întocmirea, circuitul documentelor și înregistrarea sistematică și cronologică a acestora). De asemenea, modulele parcurse sunt adaptate atât afacerii dumneavoastră, indiferent de tipul sau mărimea acesteia, cât și persoanelor care lucrează în sectorul privat.

Doriți să știți totul despre salarii?
Doriți să știți ce înseamnă TVA?
Doriți să stiți să vă verificați contabilul?


Acest Curs de Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului (programul SagaSoft) răspunde la numeroase întrebări și face ca domeniul contabilității să devină prietenos și accesibil. Cursul tratează prima etapă a demersului contabil prin întocmirea corectă a documentelor contabile primare precum și circuitul acestora într-o unitate patrimonială. Durata cursului este alocată cu preponderență generării documentelor contabile cu ajutorul calculatorului, punându-se accent îndeosebi pe partea practică !!! (se utilizează programul SAGA SOFT).

Vezi aici Programul si Tematica pentru Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului

OFERTA LUNII !!! (Cursuri de vară !!!)

Preț: numai 450 lei !!!

- la acest preț se adaugă taxa de examen și eliberare a certificatului de absolvire de 50 lei.

Cursul poate fi plătit în rate, până la jumătatea perioadei de desfășurare a acestuia.

Prima rată este de 200 lei !!!

Fiecare cursant va avea la dispoziţie calculator şi va primi GRATUIT suport de curs.

PACHET DE CURS NR. 1

Participanții la cursul de Contabilitate Primară cu Utilizarea Calculatorului care doresc să efectueze și cursul de Contabilitate Financiară (cu utilizarea programului SagaSoft)care se înscriu până la sfârșitul luniivor plăti numai: 900 lei !!!

PACHET DE CURS NR. 2

Participanții la cursul de Contabilitate Financiară Cu Utilizarea Calculatorului (programul SagaSoft) care doresc să efectueze și cursul de Contabilitate Computerizată (cu utilizarea programului SagaSoft)care se înscriu până la sfârșitul luniivor plăti numai: 1000 lei !!! 

PACHET DE CURS NR. 3

Participanții care doresc sa efectueze cele 3 MODULE de curs: Contabilitate Primară, Contabilitate Financiară și Contabilitate Computerizată (la toate modulele de curs se utilizează programul SagaSoft)care se înscriu până la sfârșitul luniivor plăti numai: 1400 lei !!! 

- la acest preț se adaugă taxa de examen și eliberare a certificatului de absolvire de 50 lei.

Ce include investiţia:

- Activitatea de predare curs;
- Suportul de curs;
- Cafea, ceai, apă;
- Fişele de lucru;

Acte necesare:
- copie certificat naştere
- copie certificat căsătorie  (dacă este cazul)
- copie C.I.
- copie ultima diplomă de studii (liceu absolvit)

Cursul se desfășoară în București, într-o locație ultracentrală, în bld. Magheru, nr. 5, intrarea în locație făcându-se lateral, pe str. Anastasie Simu nr. 6, sc. B, et. 1, apt. 17, sect. 1, zona Piața Romană, lângă Hotel Lido

Pentru rezervări de loc sunaţi la tel. 0724.77.24.25 (Vodafone), 0787.63.23.75 (Telekom), 021.312.94.57 (Telekom), prin formularul de înscriere sau trimiteţi un e-mail pe adresa office@cursuri-picon.ro
 

În urma participării la acest training veți putea aplica pentru un job căutat pe piața muncii în acest domeniu !!!

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale și este autorizat pentru toate competențele profesionale conform standardului ocupațional cod COR 331302.


Programa / Tematica Module Profesor Opinii Cursanti Rezervare / Inscriere

Contabilitate Primara Utilizarea Calculatorului
Specimen Certificat de Absolvire:
Contabilitate Primara Utilizarea Calculatorului  Specimen Certificat de Absolvire


Copyright © 2019 SC Picon Training Center SRL
creare site web
prima pagina |  despre noi |  cursuri formare profesionala |  acreditari |  opinii clienti |  articole |  contact
contabilitate primară cu utilizarea calculatorului , contabilitate primară, primară cu, contabilitate cu

SC Picon Training Center SRL, Strada Anastasie Simu, Nr. 6, Etaj 1, Ap. 17, Bucuresti, Reg. Com.: J40 / 10955 / 2009, CUI: 26209761